Pintura per a espais comercials a Reus i Tarragona

PINTURA PER A ESPAIS COMERCIALS

Li donem personalitat al teu negoci

Dona-li vida al teu negoci! Som experts a pintar centres comercials i botigues, per la qual cosa si estàs pensant a renovar l’aspecte del teu establiment, som aquí per a ajudar-te!

En Nomen Pintors treballem amb pintures d’altíssima qualitat i una àmplia gamma de colors, perquè puguis trobar la combinació perfecta que reflecteixi la personalitat de la teva marca. Ja sigui que estiguis buscant un estil modern i avantguardista o una cosa més clàssica i elegant, nosaltres ens encarregarem de plasmar les teves idees en les parets.

Sabem l’important que és per a tu mantenir el teu negoci funcionant sense interrupcions, per això oferim els nostres serveis fora de l’horari laboral. D’aquesta manera, no hauràs de preocupar-te per tancar mentre fem el nostre treball. La teva tranquil·litat és la nostra prioritat.

Confia en Nomen Pintors per a transformar la teva botiga o centre comercial en un espai únic i atractiu. No sols milloraràs la imatge del teu negoci, sinó que també crearàs un ambient acollidor i agradable per als teus clients.

Respectem el teu horari

No volem molestar-te en el teu horari laboral i, per això, treballem fora d'horari perquè puguis seguir la teva rutina habitual.

Net i sense olors

Per a nosaltres la neteja és molt important i que les pintures no facin olors fortes també, per això treballem de manera neta i amb pintures sense olor.

Ets propietari d'un espai comercial?

En Nomen Pintors, entenem la importància de mantenir la pintura en bon estat en els espais comercials. Sabem que gestionar un centre comercial és una tasca complexa i que requereix una atenció constant a nombrosos detalls, i un dels aspectes que sovint es passa per alt és el manteniment de la pintura en els edificis i espais comercials. Permetin-nos explicar per què mantenir la pintura en bon estat és essencial i els problemes que poden sorgir si es descura.

1. Impacte en l’experiència del client: L’aparença d’un centre comercial és fonamental per a l’experiència de compra dels clients. Un ambient ben cuidat i atractiu pot atreure a més visitants i mantenir-los en el centre comercial per més temps, la qual cosa es tradueix en un augment de les vendes i l’èxit dels inquilins.

2. Reflex de la qualitat i la marca: La imatge del seu centre comercial també reflecteix la qualitat i la marca que representa. Un centre comercial amb una aparença descurada pot danyar la percepció de la marca i la qualitat dels seus inquilins.

3. Manteniment de l’estructura: La pintura no sols es tracta d’estètica; també és una capa de protecció per a les superfícies de l’edifici. La falta de manteniment de la pintura pot portar a la deterioració de les estructures, la qual cosa pot ser perillós i costós de reparar a llarg termini.

4. Compliment normatiu: En alguns casos, existeixen regulacions i normatives que exigeixen que els centres comercials mantinguin els seus edificis en bones condicions. L’incompliment d’aquestes normatives pot resultar en sancions o problemes legals.

5. Atracció i retenció d’inquilins i visitants: La primera impressió que els inquilins i visitants tenen d’un centre comercial és visual. Un entorn atractiu i ben cuidat pot atreure a més inquilins i visitants, la qual cosa pot augmentar l’èxit del seu centre comercial i la satisfacció dels seus inquilins actuals.

En Nomen Pintors, som aquí per a ajudar-te a mantenir els teus espais comercials en excel·lents condicions. Comptem amb experts en pintura que poden assessorar-te sobre les millors opcions i colors per al teu centre comercial. No dubtis a contactar-nos per a obtenir un pressupost o per a respondre a qualsevol pregunta que puguis tenir. El teu centre comercial i els seus inquilins mereixen el millor.

SERVEIS DE PINTURA PER A ESPAIS COMERCIALS

Mantenim el teu espai comercial en les millors condicions

Aquí pots trobar els serveis que podem oferir-te per a cuidar de la imatge del teu espai comercial.

Pintura decorativa

Una manera de donar vida amb colors i dissenys que transformessin el teu espai comercial. Utilitzem pintures d'alta qualitat i sense olors.

Pintura industrial

Pintem el teu espai comercial en un temps rècord gràcies a la maquinària especialitzada amb la qual comptem, garantint un resultat d'alta qualitat.

PINTORS D'ESPAIS COMERCIALS A TARRAGONA

Nova imatge per al teu negoci

Estàs llest per a donar-li un nou look al teu negoci? Contacta’ns avui mateix i descobreix com podem fer-ho possible. En Nomen Pintors, convertim les teves idees en realitat.

¡Atención!

Si eres un Profesional esto te interesa.